Syddanmarkskredsen

Velkommen til Jordemoderforeningens Syddanmarkskreds

På disse sider finder du oplysninger om Syddanmarkskredsen:

Funktionskatalog

Kredsbestyrelsen har udarbejdet et funktionskatalog over, hvilke stillinger man som jordemoder kan søge i Region Syddanmark.

Se funktionskataloget

Generalforsamling 2022

Tid: Tirsdag den 24. maj 2022 kl. 17.00–21.oo

Sted: Park Hotel, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart

Program:

Kl. 17.00
Velkomst

Kl. 17.10
Oplæg om Reden Odense
Værested for kvinder over 18 år, hvis formål er at reducerer skadevirkninger og forbedre livssituationen for sårbare kvinder.
Mette Gul, leder, fortæller om det omfattende tilbud, deriblandt hvorledes fagpersoner kan identificere, håndterer og forebygge gråzoneprostution. Hvornår har du sidst spurgt en kvinde i din konsultation, om hun var prostitueret….

Kl. 18.30
Spisning

Kl. 19.30

Kl. 21.00
Tak for i aften

Frist for indkomne forslag: mandag den 16. maj 2022 til kredsformand Birgitte Valeur, Birgitte.Valeur@remove-this.rsyd.remove-this.dk

Frist for tilmelding til spisning den 20. maj 2022 til TR eller kredsformand Birgitte Valeur, Birgitte.Valeur@remove-this.rsyd.remove-this.dk

Årsberetning 2022

Læs årsberetningen for 2022, som bliver afholdt på generalforsamlingen

Nyhedsbrev

Syddanmarkskredsens bestyrelse udsender fire gange om året et nyhedsbrev til kredsens medlemmer.

Læs nyhedsbrevene

Generalforsamlingsvalgtes funktionsbeskrivelse