’Jordemoderkaffe’ - Bliv klogere med Jordemoderforeningen

’Jordemoderkaffe’ er Jordemoderforeningens nye virtuelle forum, hvor Jordemoderforeningens formandskab og sekretariat tager aktuelle emner op i en ’talk’, alene eller sammen med relevante gæster.

Jordemoderkaffe’ sendes live på Jordemoderforeningens Facebookside, hvor du kan stille spørgsmål undervejs.

Hvis du ikke har mulighed for at se med live, kan du gense en optagelse af talken i Facebook. Vi arbejder på, at også ikke-Facebookbrugere kan se med.

’Jordemoderkaffe’ har i bedste jordemoderstil ikke en fast sendetid, men der vil blive planlagt et par ’talks’ om måneden. Hvis du har forslag til emner til en kommende talk, er du velkommen til at kontakte Jette Poder på jpo@remove-this.jordemoderforeningen.remove-this.dk.

Se eller lyt til tidligere talks

Hvis du ikke fik set en af de tidligere talks - eller du måske vil se den igen - så klik om i arkivet, hvor de alle ligger.

Du kan vælge at se dem som video, eller du kan vælge at høre dem i stedet for fx når du transporterer dig.

Gå til de tidligere talks