Sundhedsfremmende strik

De fleste jordemødre holder af at strikke, og har måske allerede mærket strikketøjets afslappende virkning. Det dykker vi nærmere ned i på denne parallelsession, hvor Elsebeth Fjord med et mix af viden fra craft-psykologien og praktiske øvelser lærer dig, hvordan du bevidst kan bruge strikketøjet til at få ro på nervesystemet, holde fokus på nuet og få en pause fra eventuelle bekymringstanker.

Til parallelsessionen kan du medbringe et igangværende strikkeprojekt, som du kan strikke på, mens du lytter til sessionens teoretiske oplæg og eventuelt bruge til forskellige øvelser.
Du kan desuden medbringe et sæt pinde str. 4-6 mm samt passende garn i to forskellige farver, som du kan bruge til at øve nye strikke-skills og teknikker. Øvegarnet vil også kunne bruges til sessionens andre øvelser, hvis du ikke har et selvkørende strikkeprojekt i gang.

For at deltage på parallelsessionen skal du selv kunne slå masker op og strikke ret, men ellers vil du få noget ud af sessionen, uanset om du er en nybegynder eller en erfaren strikker.

Parallelsessionen har et begrænset antal pladser, som vil blive fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Elsebeth Fjord er tidligere adjunkt på læreruddannelsen, men skiftede spor efter et sygdomsforløb med stress, og er nu indehaver af butikken og strikkevirksomheden Sart strik.