Normal Labour and Birth

Jordemoderforeningen opretter særpulje til konferencen Normal Labour and Birth. Der er ansøgningsfrist inden 1. maj

Planlægger du at deltage på den internationale konference ’Normal Labour and Birth Research Conference’, som afholdes i Aarhus i september, har du nu mulighed for at få betalt kongresgebyret fra Jordemoderforeningen.

Jordemoderforeningen opretter nemlig en særpulje, som yder støtte til, at 7 jordemødre (aktive medlemmer af Jordemoderforeningen) og 2 studerende (ligeledes medlemmer) kan få betalt kongresgebyret svarende til ’early-bird’-gebyret (kræver tilmelding før 31. maj).

Du skal søge gennem Jordemoderforeningens Forsknings – og Udviklingsbeholdning, gruppe 2, som du kan læse mere om her, hvor du også kan downloade ansøgningsskema.

For at komme i betragtning til støtten skal vi blot have din ansøgning vedlagt en beskrivelse af begrundelsen for, at du søger, inden den 1. maj.

Kontakt Anne-Mette Schroll på ams@remove-this.jordemoderforeningen.remove-this.dk, hvis du har brug for yderligere oplysninger.