Drømmer du om at være med til Nordisk jordemoderkongres i Helsinki 2022?

Den 4. maj til 6. maj 2022 bliver der afholdt nordiske jordemoderkongres i Helsinki, og du har mulighed for at søge Jordemoderforeningens forsknings- og udviklingsbeholdningen, om midler til at deltage på kongressen.

I forbindelse med nordiske jordemoderkongres i Helsinki har Jordemoderforeningen oprettet en særpulje, som kan søges af jordemødre, der deltager på kongressen uden poster eller et oplæg fra eget jordemoderfagligt forskning- og udviklingsarbejde. Særpuljen bevilger maksimalt 4.500 kr.

For at komme i betragtning til forsknings- og udviklingsbeholdningens særpulje skal du udfylde forsknings- og udviklingsbeholdningens ansøgningsskema sammen med en begrundet ansøgning på maksimalt 1200 anslag inkl. mellemrum.

Download ansøgningsskema

Ansøgningen sendes til forsknings- og udviklingskonsulent Anne-Mette Schroll på amsc@remove-this.jordemoderforeningen.remove-this.dk senest den 28. november 2021. Du kan forvente svar på din ansøgning i midten af december 2021.

Ansøgningsskema

Download ansøgningsskema