Bliv medlem af Jordemoderforeningen

Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab sammen med andre jordemødre?

Jordemoderforeningen arbejder for, at du får de bedste betingelser inden for arbejdsmiljø, løn og uddannelse, samt for at udvikle faget og styrke uddannelsen og efter- og videreuddannelsesmulighederne.

Læs mere om medlemsfordelene i Jordemoderforeningen


Medlemsskabstyper

  • Aktivt medlemskab
  • Dimittendsats
  • Barselsorlov uden løn
  • Arbejdsløs
  • Autoriseret studerende
  • Passivt medlemskab
  • Studerende på jordemoderuddannelsen

Læs mere om de forskellige medlemskaber

Meld dig ind i Jordemoderforeningen


Medlemsmails og nyhedsbreve

Som medlem af Jordemoderforeningen modtager du et nyhedsbrev hver 14. dag. Nyhedsbrevet indeholder artikler og jordemoderrelaterede emner. Det vil også omtale kurser og temadage.

Vi sender nyhedsbrevet ud til alle medlemmer på deres private mailadresse. Hvis vi ikke har en privatmail, så sendes til arbejdsmailen.

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet, så kan du afmelde dig. Der er et afmeldingslink med i alle nyhedsbrevene.

Vi sender også ved behov medlemsmails ud. Disse mails omhandler dit medlemskab af Jordemoderforeningen, derfor kan de ikke afmeldes. Disse mails sendes også primært til privatmailen, hvis vi ikke har den, så sender vi til arbejdsmailen.Frit lejde

Jordemødre, der melder sig ind frem til 1. februar 2021, får ret til understøttelse i tilfælde af konflikt ved overenskomstforhandlingerne. Vi kalder det ’frit lejde’.

Hvis du er regionalt ansat eller regner med at blive det inden for de næste måneder og melder dig ind for at få ’frit lejde’, skal du være medlem i minimum 12 måneder. Vi håber naturligvis, at du bliver.


For dig der er jordemoderstuderende

Når du melder dig ind som jordemoderstuderende, skal du være opmærksom på, at der er nogle af felterne, som kun henvender sig til uddannede jordemødre, fx arbejdssted. Der sætter du blot en streg.

Feltet 'Eksamensdato' er for studerende den forventede eksamensdato