Online PåskeQuiz for studerende med Lån & Spar - præmier for 10.000 kr.

Lån & Spar Bank udlodder præmier for 10.000 kr. til Jordemoderforeningens studerende-medlemmer.

Dato: Den 29. marts kl. 16.30 til 17.30

Sted: Online. Lån & Spar sender en mail til dig med link til arrangementet dagen før

Arrangør: Lån & Spar Bank

Mandag den 29. marts kl. 16.30 holder Lån & Spar årets store online PåskeQuiz med præmier for 10.000 kr. PåskeQuizzen er eksklusivt for dig, som er studiemedlem.Du behøver ikke at være kunde i Lån & Spar for at deltage. Der er 500 pladser, det er først til mølle så skynd dig at tilmelde dig.

Lån & Spar holder et oplæg om medlemsfordele og Danmarks bedste studiekonto, og herefter dystes der i 3 forskellige Quizzer. Vinderne offentliggøres undervejs!

Præmier:
Lån & Spar har fundet rigtig fede præmier frem. Du kan bl.a. vinde Apple Airpods Pro, SuperGavekort, Kæmpe Toms Guldbarre, Powerbanks med solceller og fede tasker fra Rains.

Præmiesum = 10.000 kr.

Program:
Kl: 16.30: Velkomst og præsentation af præmier og agenda

Kl: 16.35: Oplæg om medlemsfordele i Lån & Spar. Hør godt efter, den første Quiz vil tage udgangspunkt i spørgsmål til oplægget.
Kl: 16.50: Quiz 1: Kahoot! Hvor godt kender du Lån & Spar? Præmier til alle i top 15!
Kl: 17.05: Quiz 2: Vind på 3 sekunder. De første 3 som først rammer 3.00 sekunder vinder en kæmpe Toms Guldbarre
Kl: 17.15: Quiz 3: Lodtrækning blandt alle deltagere om et SuperGavekort på 1.000 kr.
Kl: 17.20: Tak for i dag og GOD Påske!

Tilmelding:
Tilmelding til PåskeQuizzen sker igennem Lån & Spar's tilmeldingsside: https://lsb.nemtilmeld.dk/515/

Navn og adresse bruges udelukkende til at fremsende præmier, hvis du vinder