Live webinar: Autentisk nærværende ledelse - NY DATO

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 10. november 2021 kl. 09:00

Sted: Online

Tilmelding

Få forståelse for, hvordan du bliver en autentisk og nærværende leder. Få værktøjer til at have dig selv med i din ledelse og dine beslutninger, så du kan videreformidle budskaber, der skaber troværdighed og opfattes relevante for andre.

Om webinaret

Savner du at have dig selv helt med i dit lederskab?
Der stilles mange forventninger til dig som leder. Ofte kan du stå i et krydspres af mange modsatrettede krav. Der skal træffes svære beslutninger i dilemmafyldte situationer. Hverdagen er travl og du når måske ikke at være nærværende overfor dig selv, andre og opgaverne.

Det er vigtigt at kunne være sig selv, så man er troværdig i sin ageren. Det handler dog ikke kun om din egen autenticitet. Det er i kombination med dit nærvær og din empati, at du kan skabe en mærkbar forskel.

På webinaret får du:

• Forståelse for autentisk gennemslagskraft

• Metoder til hvordan du kan gøre en personlig forskel i dit ledelsesrum

• Værktøjer til at håndtere krydspres, dilemmaer og til at træffe beslutninger, hvor du kan have dig selv med og kunne stå inde for dine valg

• Redskaber til at blive en autentisk og nærværende leder

Webinaret er interaktivt med en vekselvirkning mellem oplæg fra underviser, mulighed for spørgsmål og dialogøvelser i mindre grupper i virtuelle grupperum.

Vær forberedt på at dele dine erfaringer med de andre ledere på webinaret, hvilket forudsætter kamera og lyd tændt undervejs.

Målgruppen

Jordemoderleder på alle niveauer, som er aktivt medlem i Jordemoderforeningen.

Webinaret afholdes i samarbejde med Danske Fysioterapeuter, Ergoterapeutforeningen, Kost og Ernæringsforbundet samt Danske Bioanalytikere.

Link til webinaret bliver sendt ud på mail 2 timer inden webinaret

Tilmelding