Lederkonference 2021

Sted: Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000, Odense C

Pris: 3.450 kr. for jordemødre

Tilmeldingsfrist: 17. oktober 2021

Målgruppe: Lederkonferencen er målrettet ledere og ledertalenter som er medlemmer af Danske Fysioterapeuter eller Ergoterapeutforeningen, men medlemmer af Jordemoderforeningens Lederkreds er også velkomne.

Arrangør: Danske Fysioterapeuter og Ergoterapeutforeningen

Tilmeld dig og læs mere om konferencen https://www.fysio.dk/lederkonf21

Indhold: Corona-krisen har vist, at fælles retning, troværdighed, mod og samarbejde er vigtigere end hierarkier og nulfejlskulturer, når komplekse udfordringer skal løses. Lederkonferencen fokuserer på ledelse i en ny tid og potentialerne i at mobilisere dig selv som leder og dine medarbejdere på nye bæredygtige måder, der skaber trivsel, udvikling og resultater.

Pluk fra programmet:

• Filosof Vincent Hendricks’ bud på at genopfinde dit lederskab post-corona
  • Stærke ledelsestænkeres bud på ledelse på sundhedsområdet
  • Værktøjer til at få visioner og strategier til at leve og skabe udvikling på
  • Inspiration til at arbejde med compassion i dit lederskab og styrke mod og mental trivsel
  • Personlige fortællinger fra ledere, der er gået nye veje
  • Input fra musikkens verden til at lege med vildskab og kreativitet som leder
  • Programmet består af både fælles oplæg og spor, du undervejs kan vælge dig ind på, alt efter hvad der interesserer dig mest.
  • Det får du også:
  • Mulighed for at sammensætte dit personlige program
  • Styrket dit netværk med lederkollegaer på tværs af sundhedssektoren
  • Netværksmiddag som afslutning på dagen