Medlemsbutikken

Her kan du bestille vores produkter

Alle priser er inklusiv moms. Pris for forsendelse er 40,00 kr. uanset forsendelsens størrelse indenfor Danmark).
Varerne sendes med PostNord indenfor en uge efter bestillingen.

Du finder produkterne herunder. Se produktbeskrivelser under de enkelte produkter.

For at bestille skal du sende en mail til sek@remove-this.jordemoderforeningen.remove-this.dk. Her skriver du, hvilke varer, du ønsker at købe, samt navn og adresse på, hvor du vil have varerne sendt hen.

Sammen med varerne får du en faktura. Hvis du har brug for en EAN faktura, så skal EAN nummer angives.

Hvis du har spørgsmål, kan du henvende dig til Jette Poder, jpo@remove-this.jordemoderforeningen.remove-this.dk / 46 95 34 07

T-shirt med Pride logo

T-shirten er fremstillet af 100 % bomuld. Den fås i nedenstående størrelser:

T-shirten koster 100 kr. + forsendelsesomkostninger (40,00 kr. uanset antal, som tillægges samlet til slut).

Størrelsestabel

Str.Brystvidde i cam.Længde (fra øverst på skulder til nederste kant) i cm.
xs8670
s9270
m10274
l11075   UDSOLGT
xl12078   UDSOLGT
xxl13482
xxxl14282

Klik her for at se et større billede af T-shirten

Nøglering med logo

Nøglering fremstillet af ’By Ravn’

Cognacfarvet læder med ’JORDEMODER’ på den ene side og jordemodertræet på den anden

Længe med ring 11 cm.

Nøgleringen koster 125 kr. + forsendelsesomkostninger (40,00 kr. uanset antal, som tillægges til slut)

Klik her for at se et større billede af nøgleringen

Kopper

Koppen er fremstillet i samarbejde med keramiker Anne Black

Udsmykningen er lånt fra Anne Blacks designlinje ’black is blue’

Teksten på koppen er ’Jordemødre til hele livet. Hele liv til jordemødre’.
Højde: 7,5 cm.
Diameter for oven: 8,5 cm.
Diameter for neden: 6,5 cm.
Koppen koster 100 kr. + forsendelsesomkostninger (40,00 kr. uanset antal, som tillægges til slut).

Klik her for at se et større billede af koppen

Stor kande

Kanden er fremstillet i samarbejde med keramiker Anne Black.

Udsmykningen er lånt fra Anne Blacks designlinje ’black is blue’ Teksten på kanden er ’Jordemødre til hele livet. Hele liv til jordemødre’.

Højde: 15,5 cm.
Diameter for oven: 7 cm.
Diameter for neden: 9,5 cm.
Kanden koster 220 kr. + forsendelsesomkostninger (40,00 kr. uanset antal, som tillægges til slut).Se også lille kande

Klik her for at se et større billede af kanden

Den lille kande er udsolgt