I OMSTÆNDIGHEDER (tæt på Horsens)

Tid: Tirsdag den 21. september 2021 kl. 19:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist: Mandag den 20. september 2021 kl. 09:00

Sted: SEMINARIET GEDVED KULTUR- & MEDBORGERHUS, Egebjergvej 1, 8751 Gedved

Videnskabsteateret inviterer alle, der arbejder med graviditet, fødsel og barsel til videnskabsteaterforestillingen: I OMSTÆNDIGHEDER

Kom og få spændende, ny faglig indsigt og viden om effekter af fysisk aktivitet under graviditet baseret på seneste videnskabelige resultater fra FitMum projektet.

Fra det randomiserede kontrollerede forsøg, udført på Nordsjællands Hospital, formidler Videnskabsteatret interessante resultater om forskellige måder at implementere en aktiv livsstil under graviditeten. Yderligere om biologiske effekter af fysisk aktivitet under graviditet, samt om de udfordringer, der kan opstå, når fysisk aktivitet indarbejdes som del af gravide kvinders hverdag.

Forskningsprojektet FitMum udspringer af et tværfagligt samarbejde mellem Københavns Universitet og Nordsjællands Hospital, og flere andre danske og internationale forskningsinstitutioner.

Arrangementet vil byde på teater, forelæsning, samt dialog mellem forskere fra FitMum projektet og deltagerne.

Arrangementet er gratis, men er tilmelding nødvendigt.
Gå til tilmelding

 

Har du kendskab til et arrangement, der kan egne sig til offentliggørelser her på siden, kan du rette henvendelse til webredaktør Jette Poder.