Fyraftensmøde for privatansatte jordemødre

Tid: Torsdag den 3. februar 2022 kl. 17:00 til 19:00 

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 26. januar 2022 kl. 17:00 

Sted: Du kan vælge at deltage fysisk hos Jordemoderforeningen, Sankt Annæ Plads 30, 1250 København K, eller du kan deltage virtuelt

Tilmelding

Jordemoderforeningen inviterer alle privatansatte jordemødre til fyraftensmøde 

Er du ansat i almen praksis, i speciallægepraksis, i en jordemoderklinik eller i øvrigt hos en privat arbejdsgiver så er mødet for dig. 

Jordemoderforeningen skal være for alle jordemødre – også dem, der som jer ikke er ansat under overenskomst hos en offentlig arbejdsgiver – men hvad tilbyder forening til jer allerede, og hvad kunne I godt tænker jer fra foreningen? 

I dag har privatansatte jordemødre ikke egen repræsentation i Jordemoderforeningen. I er dækket af den regionale kreds. Men jeres gruppe vokser år for år, og spørgsmålet er, om I efterhånden har et behov for andre medlemstilbud og organisatorisk forankring/repræsentation i Jordemoderforeningen?  Vær med til at drøfte behovet og mulighederne sammen med Jordemoderforeningens formand Lis Munk, forhandlingschef Klaus Groth-Andersen og jurist Pernille Thykier    

Det er muligt at deltage fysisk i Jordemoderforeningen i København eller virtuelt.  

Arrangementet er for medlemmer af Jordemoderforeningen

 

Har du kendskab til et arrangement, der kan egne sig til offentliggørelser her på siden, kan du rette henvendelse til webredaktør Jette Poder.